بهترین پیام رسان ایرانی

با توجه به اینکه احتمالا فیلتر شدن تلگرام در ایران بسیار بالا است و علیرغم مقاومت مردم در خصوص عدم کوچ گردن از تلگرام با توجه به سابقه تاریخی فیلتر شدن وایبر و وی چت و کوچ ایرانی ها از این پیام رسان ها، به احتمال قوی این کوچ اتفاق خواهد افتاد اما اینبار با سرعت کمی این امر رخ خواهد داد.

علت اصلی این امر عدم ارسال کدهای فعالسازی توسط پیامک خواهد بود که بسیار حائز اهمیت است. همچنین دولت می تواند سرعت دریافت را برای کسانی که از نرم افزار دور زدن فیلتر استفاده می کنند، پایین بیاورد که جذابیتی استفاده برای مخاطب نداشته باشد.

سرعت کم ایراد مشترک تمام مسنجرهای ایرانی

در بین مسنجرهای ایرانی همه آنها از سرعت پایین رنج می برند و کاربرانشان در این خصوص مشکل دارند. این مشکل در مسنجرهای ایراد کم و زیاد است . اما با توجه به اینکه کاربران زیادی روی این مسنجرها متمرکز نشده اند معلوم نیست کدامیک عملکرد بهتری دارند. بیشتر مشکل کاربران در ارسال فایل ها مربوط به فایل های ویدئویی می باشد.

بدترین مسنجر ایرانی از نظر اصول اخلاقی

مسنجر ایتا به صورت کامل از تلگرام کپی شده است که از نظر حقوق معنوی اینکار اصلا درست نمی باشد. به خاطر همین پلی استور این مسنجر از فروشگاه خود حذف کرده است. برای همین در بخش امنیت نمره 0 برای این مسنجر لحاظ شده است.

بله بهترین پیام رسان ایرانی است

رتبه اسم امتیاز کل  گسترش  پیغام تصویر صوت ویدئو وب دستکتاپ
1  51  3  √6 √5 √5 √4 √6  ×0
2  49  5 √6 √6 √5 √6 ×0 √3
3  40.5  2.5  √6  √5  √5  √5  √4  ×0
4 36 4 √6 √5 √4 √3 √4 √6
5 30 2 √6 √3 √4 ×0 ×0 ×0

 

رتبه اسم  تماس صوتی  تماس تصویری امورات بانکی  کسب و کار  امنیت
1  ×0 ×0  √ 10 √4  8
2  √6 ×0 √4  √3  3
3  √4  ×0 √6  √3  5
4 ×0 ×0 ×0 √4 0
5 √4 ×0 √6 √3 5

تعداد دانلود پیام رسان های ایران از بازار و پلی استور :

نگاهی به تعداد دانلود اپلیکیش های پیام رسان ایرانی نشان می دهد که پیام رسان سروش با 2 میلیون و 500 هزار دانلود از دو فروشگاه مهم کشور در رتبه اول قرار دارد. اخیر این پیام رسان اعلام کرده بود که تعداد کاربران خود را به 5 میلیون رسانده است که با توجه به تعداد دانلودها مشخص می شود این ادعا صحت ندارد.

بعد از پیام رسان سروش بالاترین کاربران متعلق به ایتا و بله می باشد که در رتبه های دوم و سوم قرار گرفته اند.

 رتبه  نام  جمع بازار  پلی استور
 1  سروش  +2,500,000 +2,000,000 +500,000
2  ایتا +1,000,000 +1,000,000 0
3 بله +300,000 +200,000  +100,000
4 گپ +200,000 +100,000 +100,000
5 آی گپ +150,000 +100,000 +50,000

نمره پیام رسان ها در بازار و پلی استور :

بهترین نمره ای که کاربران به پیام رسان های ایرانی داده اند متعلق به پیام رسان بله می باشد که با نمره 8.5 بالاتر از دیگر پیام رسان های ایرانی قرار گرفته است.

دو پیام رسان گپ و آی گپ نمره یکسانی را کسب کردند اما چون گپ تعداد دانلود بیشتری داشت در رتبه دوم قرار گرفت. سروش با نمره 7.7 در رتبه چهارم قرار دارد و بدترین نمره به ایتا تعلق دارد.

 رتبه  نام  جمع بازار  پلی استور
 1  بله  8.5 4.1 4.4
2 گپ 8.4 4.0 4.4
3 آی گپ 8.4 4.1 4.3
4 سروش 7.7 3.9 3.8
5 ایتا 3.7 3.7 0

20 فکر می‌کنند “بهترین پیام رسان ایرانی

  1. بنده خدا

    خودپرستای بی سواد به مدیران ما میگن که با رابطه رفتن بالا ۴۰ سال گذشته با این همه منابع بازم فرصت میخوان برای سروسامان دادن به مملکت در تمامی زوایا…..اول خاک تو ما که حمایتشون میکنیم،دوم خاک بر سر اونا…
    سرنوشت قومی را تغییر نمیدهیم مگر به دست همان قوم

  2. ناشناس

    به نظرم یک موضوع مهم که بهش اشاره نشده مبحث تماس های صوتی و تصویری و مقایسه اونها در برنامه ها است

  3. حمیسان

    در ضمن اگر نرم افزار سروش اعلام میکند که مثلا ۵ میلیون کاربر دارد این نوع دلیل آوردن شما که نه مثلا ۲/۵ میلیون نفر بیشتر نیست چون ۵۰۰هزار در بازار و ۲میلیون در اپ استور است واقعا ناشیانه و دلیلی نابخردانه است. چون شما اگر کمی سواد رسانه داشته باشید و از این موضوع‌های مرتبط آشنا باشید حتما میدانید که کاربران سروش میتواند از جاهای دیگر بجز این دو منبع شما سروش را دانلود کنند. مثلا اعضای آیفونی ، کسانی که از بازارهای دیگر بجز بازار و گوگل پلی (مارکتهای ایرانی و خارجی(مثلا مایکت و…)) ، از طریق لینک دعوت دوستان ، تبلیغات شهری و تلویزیونی سروش ، دانلود سروش از سایتهای دانلود نرم افزار (برای هر کدام از پلتفرمها) و چندین راه دیگر.
    واقعا تحلیل مقرضانه شما مشهود است و واقعا نیاز به انقدر طول دادن حرف نبود و راحت در اول مینوشتید مسنجرهای ایرانی اَخ هستند و مسنجرهای خارجی اوووف…
    البته با این حد سواد شما بعید میدانم که تاریخ هم خوانده باشید اما از قدیم‌الایام برای ما ایرانی‌ها (همیشه مرغ همسایه غاز بوده است)

    1. جواد عباسی اصل نویسنده

      تعداد دانلود نرم افزار در پلی استور و بازار به عنوان اصلی ترین مراجع تهیه اپ در ایران تنها یک نشانه در نبود اطلاعات دقیق است.اطلاعاتی مثل تعداد کاربر فعال و میانگین میزان استفاده هر شخص از پیام رسان خیلی مهم است که در مورد پیام رسان های ایرانی چنین اطلاعاتی در دسترس نیست. بیشتر کاربران ایرانی به خاطر محدودیت اینترنت حوادث آبان سال 98 در این مسنجرهای ایرانی ثبت نام کردن که بعدا غیرفعال کردن. شما در سایت رتبه بندی آلکسا می توانید اوضاع کنونی سروش را نگاه کنید که بر خلاف سایر مسنجرها دنیا نزول بدی دارد و رتبه آن در ایران 1841 و 61 هزار جهان است. مقایسه کنید با نرم افزاری مثل تلگرام که رتبه یک دامنه آن یعنی telegram.org در جهان 151 می باشد.
      https://www.alexa.com/siteinfo/telegram.org و https://www.alexa.com/siteinfo/sapp.ir

  4. حمیسان

    با سلام .کاملا مشخص بود که این رتبه بندی و نقدها بصورت کاملا ناشیانه ای مقرضانه و تخریبی است و اصلا نیت آن یک رتبه بندی اصولی با در نظر گرفتن اخلاق حرفه‌ای نیست.
    این را حتی یک انسان با سواد اولیه رسانه(فقط در حد ارسال و دریافت پیام) سریعا متوجه میشود. لطفا کمی شفاف تر و به دور از جناح بندی و بصورت حرفه ای و با استفاده از مکانیزمهای حرفه‌ای رتبه بندی بفرمایید.

  5. Ario

    تعداد کاربران عضو شده در سروش ۲۰ میلیون نفر هست که فقط ۳۰۰ هزار نفر مونده تا اعضا 21 میلیون نفر بشه

  6. سیگما مسنجر

    سلام متاسفانه بخاطر عدم اطمینان به پیام رسانهای داخلی و باگهای فراوان و استفاده از کدهای مسنجرهای خارجی نمیشه راجع به پیام رسانهای داخلی نظر درستی داد.

    1. رضا رحمان زاده گروي

      بعد از روبیکا، ایتا پرجمعیت‌ترین پیامرسان ایرانیه! که فقط از کافه‌بازار، ۳ میلیون نصب فعال داره. تعداد بازدیدها در کانال‌های ایتا، از همه‌ی پیامرسان‌ها بالاتره.

  7. سعید

    چرا این همه پیام رسان انرژیشون رو نمیزارن
    تجمیع انرژی انسانی
    تجمیع سرورها،قدرت وسرعت بیشتر
    تجمیع پشتیبانی قسمتهای فنی
    تجمیع تیم طراحی وکد نویسی
    امکان تماس صوتی وتصویری وباسرعت اپلود بالا
    ویک پیام رسان قوی بین المللی با پشتیبانی زبانهای عربی ترکی آلمانی و….
    رو بیه جهان عرضه کنند که حتی انتقال فایل ۱۰۰گیگابایتی بالاتر ازتلگرام داشته باشه که مردم مجاب بشن وافتخارایران باشه
    متاسفانه ۱۵ تا شرکت کوچولو کوچولوی پیام رسان داریم که هرکدومشون هم کلی وام از وزارت ارتباطات گرفتن و پروژه ها هم خوابید

      1. سیگما مسنجر

        دوست خوبم نیازی نیست با تلگرام قیاس بفرمایید شما اگر توی ایران فقط یک دیتاسنتر درست به بنده پیشنهاد دادین که چهار تا نیروی خوب توش کار کنه من میگم که شما درست میفرمایید، سرعت و پایداری شبکه داخل افتضاحه

        1. فعال قرآنی

          ضمن اینکه اگه کسی از بعضی از مسئولین انتقاد محترمانه هم کنه مثل بنده سریع مسدودش میکنن! دیکتاتوری رسانه ای هست دیگه …

          1. حسین

            سلام، به نظرم شما علی الحساب نام “فعال قرآنی” رو تغییر بدید یه موقع ریا نشه… تا معلوم بشه کی داره صحبت میکنه! ببخشید ولی اینجور اسم ها ادم رو یاد منافقیندمی اندازه… فعال قرآنی بودن که خیلی هم خوبه نیاز به اینجور اسمها نداره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *